Follow Me & I'll Follow Back

Tuesday, 17 February 2015

GONG XI FA CAI!!!

1.
Mia with Papa after Party done :-)

Aik...Amoi dari mana ni?olololo!anak saya rupanya....ingatkan salah teramik anak orang tadi...hehhehe...Suka pulak tgk Mia pakai baju Cheongsam ni.cam sesuai je...puas juga pujuk dia semalam supaya pakai baju ni...suruh dia try pakai kat badan punyalah payah!aishh!! dia cakap baju ni sexy sangat la Mami..kang nampak spenda i...pulak!huhuhu..tapi tu la,betul juga..tengok je la belahan kain tu.sangatlah poyo...LOLZZzz

Sebenarnya,Mia ada chinese New Year Party kat skool dia ari ni.Tu yang bergaya sakan kooo..sebab semua bebudak harus memakai pakaian party masing2. So,i thought i wanna try something different this time....if pakai dress ke party dah biasa orang buat...apa salahnya pakai cheongsam nampakla kelainan sikit..kan??lagipun kita kan 1 Malaysia...orang melayu pakai sari,orang cina pakai baju kurung..orang india pakai cheongsam..kan ke berbilang bangsa tu...lagipun saya bangga tau kalau orang bukan melayu pun tapi dorg cuba untuk pakai baju kurung..nampak manis je....

2.

Dah macam pekerja bank mek ni...

 3.
suka suki je...

4.

Catwalk Model!

5.

Awak kat mana..awak..awak kat mana???

6.

Last skali jumpa awek cun ni...culik Mia ni bawa balik rumah...took lunch together...nampak POP kat tangan saya tu?skali hadap je....x sempat sya nak main baling2 dah habis....bila Mia kecil dan Mia besar bergabung...kecoh jadinya...



2 comments:

farian idris said...

Comel jak mia tu ,, btw thanks follow sy, n sy singgah sini utk mmblas kunjungan anda, hehee..
btw cntik tuan tanah ne .. salam perkenalan :)

Mila Anggong said...

hehhehe....sila tunjuk n ajar k...sya newbie..plis spread n share my blog to u friends blogger k...hehehe...happy blogging k...tq so much..