Follow Me & I'll Follow Back

Monday, 16 February 2015

MONDAY BLUE!





Isnin datang lagi....dah pukul 11.30am...get my self ready untuk jemput Mia balik from Skool. Hmmmm...teringat minggu lepas saya ada beli satu floral jacket blazer dikedai tudung WELCOME. Saja la nak testing boleh muat x,kut2 dalam msa seminggu saiz badan bertambah lebar lg ke...al-maklumla,selagi x tido mulut asik rasa nak mengunyah je...oh!ari tu p klinik teringin nak timbang berat badan...tekejut beruk bila tgk berat saya begitu teruk sangat naik!!!


Patutla lutut n kaki selalu rsa ngilu n kebas....kaki saya ni  x mampu menampung berat badan sya dah...hhwwwaaaa!!! member2 ada juga suggest install app cam NOM COACH la...DIET ATKINS la...tapi macam semua tu x de makna bagi saya. susah sangat sya nak jadi orang yg BERDISIPLIN. 
susah nak ikut peraturan..so,ginila jadinya....okla,bila dh start membebel susah pulak nak berenti.hehhe..td sebenarnya nak cerita psal benda lain tp dh menular citer psl diet plk...huhuhu...haaa!!ni la #ootd saya kali ni...sebab tadi ada hal skit nak buat kat bank so saja la nak be gojes skit...kihkihkih..katenyeeeee...gojesla sangat!!!perut dah buncit mcm org preggy x yah nak gojes sangat la cik Mila...hahahaah!!!so,pas amik Mia terus g mekdonel untuk lunch...lepak2 tepi laut TELUK CEMPEDAK,KUANTAN....x ramai sangat orang kat TC td sebab mungkin org smua masih bekerja....



satu menu wajib setiap kali pg mekdonel....mesti beli sundea coklat pastu Mia x abiskan...saya juga yang tolong makan....



dah puas lepak dah smpi msa balik rumah...tp budak kecik sorg ni buat hal plak. spoil mood betul! nape ah budak2 ni suka beli mainan yang sama mcm yg ada kat rumah???dah ada tapi nak juga beli. Sori Mia,this time Mami agak keras hati...x mo manjakan sangat!siap nangis2 plak tu.kalau nangis sambil bejalan x pe..ni nangis tapi kaki melekat kat jalan raya...x nak balik nak juga mainan....bahaya betul!tengok,hilang dah keyuan Mami..hehehhe....

okeee laaaaa...Alhamdulillah sebab idea untuk berbeloging ni semakin mencurah2...ada masa saya update lagi.


Thank You So Much For Visiting & reading my BLOG yang x seberapa ni...



2 comments:

nur awanis said...

ada peningkatan....sila cuba noom coach...In Shaa Allah...klu brdisiplin skt lutut tu bole hilang

Mila Anggong said...

kihkih...perut pun besar ni wei mcm org ngandung..huhuu